Hjulinställning i Västerås

  • Drar bilen åt ett håll, är däcken snedslitna eller har du kört på en trottoarkant? Kom in till oss så tar vi en titt på hjulinställningen

  • Vänta aldrig för länge om du känner på dig att något inte riktigt står rätt till, det straffar sig i längden

  • Vi rekommenderar att du med jämna mellanrum kontrollerar din hjulinställning

  • Rätt hjulinställning ökar livslängden på dina däck och minskar bränsleförbrukningen

  • Ring, maila eller boka direkt online

Hos oss på Västerås Däck hjälper vi dig att se över din bils hjulinställning, vänta inte för länge med att se över den om du känner på dig att något inte står rätt till.

Det straffar sig oftast i slutändan med att du antingen behöver byta till helt nya däck men också genom att bilen successivt får ökad bränsleförbrukning – och därmed ökade kostnader på båda håll.

När bör man se över sin bils hjulinställning?

Känner du att bilen ”drar” åt ett håll, att ratten vibrerar och bilen känns svårmanövrerad eller om du råkat köra på en trottoarkant. Då bör du komma in och låta oss ta en titt.

Är bilen helt ny, om du bytt stötdämpade eller styrkomponenter, ser du att dina däck är snedslitna? Detta är också anledningar till att komma och för att kontrollera hjulinställningen.

Ring, maila eller boka online

Kom in med din bil till oss på Västerås däck, vi finns på Omformargatan 1 i Västerås. Du kan ringa, maila eller boka direkt online så ser vi till att hjälpa dig.