MC-däck, service och reparation

Hos oss på Västerås Däck kan du få service, reparation och nya däck till din MC. Vi är agentur för Dunlop Motorsport MC och vi säljer motorsportdäck till hela Sverige att köra roadracing med – en sport som ligger oss varmt om hjärtat.

Däck till tävlingshojar

Förutom ett brinnande intresse så har vi även ett brett sortiment av MC-däck till bland annat touring, race och enduro. Vi jobbar främst med Dunlop Motorsport MC som kan stoltsera med över 100 års framgång inom racing. Med däck i världsklass är de Dunlop av de ledande tillverkarna inom MC däck. Kom in till oss på Västerås Däck med din MC så hjälper vi dig att hitta rätt däck.

Service och reparation

Vi har komplett utrustning för att utföra service och reparationer på din motorcykel. Hos oss lämnar du din MC i trygga händer och som resultat förlänger du livet på din käraste ägodel.

Roadracing

Vi älskar och lever roadracing! Vi är partner till Filip Backlund som är Race Manager för Yamaha Team Scandinavia och i vårt team finns även Fredrik Eriksson som kör superbike nr 93 för Yamaha Team Scandinavia.

Ring, maila eller boka online

Kom in med din bil till oss på Västerås Däck, vi finns på Omformargatan 1 i Västerås. Du kan ringa, maila eller boka direkt online så ser vi till att hjälpa dig.